НАГРАДНА ИГРА
НАГРАДНА ИГРА НА МАКПЕТРОЛ

НОВА НАГРАДНА ИГРА

СО ВЕРНА ПОЛНИ И СЕКОГАШ ДОБИЈ

од 1 МАРТ ДО 9 ДЕКЕМВРИ 2019

 

За сите лојални корисници на картичката Верна подаруваме многу вредни награди. Со секои впишани од 10 до 19 поени на Вашата Верна картичка добивате една шанса за награда. Доколку впишете 20 и повеќе поени добивате 2 шанси за награда.

Колку повеќе трансакции, толку шанси за добивка!

Секој месец подаруваме - лаптоп Дел, викенд за двајца во Струга или Маврово, 10 ваучери за гуми, 10 ваучери за Лубекс моторни масла, 10 ваучери за Кристал Кар средство за стакла, 10 ваучери со Верна поени во вредност од 1000 денари.

Главни награди: 1 скутер Хонда SH150, 1 гумен чамец Highfield CL380 со мотор Honda 20 KS и приколка, 1 четирицикл ATV Honda TRX 500 FM и 1 автомобил Honda HR-V 1,5 Elegance Navi.

ВЕРНА ГИ НАГРАДУВА НАЈЛОЈАЛНИТЕ!

КОЛКУ ПОВЕЌЕ ПОЛНИШ, ТОЛКУ ПОВЕЌЕ ДОБИВАШ!

За да ги прочитате целосните правила за наградната игра кликнете тука.


 

 

laptop1.png vikend.png poeni.png crystal.png lubex.png gumi.png
Зачленете се на нашиот NEWSLETTER и добивајте известувања за сите нови акции и производи:

©2014 МАКПЕТРОЛ АД. Сите права задржани.