НАГРАДНА ИГРА
НАГРАДНА ИГРА НА МАКПЕТРОЛ

ЈУБИЛЕЈНА НАГРАДНА ИГРА

70 години МАКПЕТРОЛ

од 1 МАРТ ДО 15 ДЕКЕМВРИ 2017

 

За сите лојални корисници на картичката Верна подаруваме многу вредни награди. Со секои впишани 10 поени на Вашата Верна картичка добивате по една шанса за награда.

Колку повеќе трансакции, толку шанси за добивка!

Секој месец подаруваме - 2 лаптопа Дел, 2 викенда за двајца во Струга, 10 ваучери за гуми, 20 ваучери за Лубекс моторни масла, 30 ваучери за Кристал Кар средство за стакла, 40 Верна поени во вредност од 1000 денари.

Главни награди: 2 скутера Хонда, веспа Хонда, чамец со мотор Хонда, Хонда Џез, Хонда Сивик и исклучителната Хонда ЦРВ.

ВЕРНА ГИ НАГРАДУВА НАЈЛОЈАЛНИТЕ!

КОЛКУ ПОВЕЌЕ ПОЛНИШ, ТОЛКУ ПОВЕЌЕ ДОБИВАШ!

За да ги прочитате целосните правила за наградната игра кликнете тука.


Извлечени се добитниците од зимското коло и новогодишното финално коло од наградната игра “70 години Макпетрол”

За листата на добитници, кликнете тука.

 

 

laptop1.png vikend.png poeni.png crystal.png lubex.png gumi.png
Зачленете се на нашиот NEWSLETTER и добивајте известувања за сите нови акции и производи:

©2014 МАКПЕТРОЛ АД. Сите права задржани.