НАГРАДНА ИГРА
Наградата односно ВАУЧЕРОТ може да се искористи на било која Бензинска станица на Макпетрол АД, освен ваучерите за гуми кои може да се искористат единствено во салонот Хонда на ул. Илинденска бб, Скопје. Наградата треба да се подигне најдоцна во рок од 60 дена од датумот на објавување, во дирекцијата на Макпетрол АД, ул. Св. Кирил и Методиј, бр.4, 1000 Скопје, секој работен ден од 08.00 до 16.00 часот.
Наградата односно ВАУЧЕРОТ може да се подигне исклучиво со приложување на документ за лична идентификација (лична карта или валидна патна исправа).
 
Извлечени добитници од првото редовно коло, објавени на 10.4 2019 година
Р.БДобитникБр.КартичкаНаграда
 1 Дарко Пајковски 641281 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 2 Илија Миленковски 449976 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 3 Теодор Пецов 496777 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 4 Ханифија Фиуљанин 623837 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 5 Ристе Стојковски 229267 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 6 Радислав Николиќ 391570 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 7 Александар Андреески 274400 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 8 Банѓуш Вангеловски 325069 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 9 Тони Дабески 249092 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 10 Андријана Дојчиноска 483940 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 11 Александар Коцевски 238095 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 12 Елена Павловска 657442 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 13 Ванчо Ѓорѓиев 462770 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 14 Бобан Велковски 222844 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 15 Благој Петров 620160 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 16 Агрон Старова 402792 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 17 Атанас Николоски 466865 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 18 Верица Стоилова 444516 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 19 Максим Матев 469673 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 20 Ристо Стојанов 347516 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 21 Горица Петкова 425572 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 22 Фросина Спасиќ  Николов 410205 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 23 Слободан Синев 400740 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 24 Славиша Димитријески 207176 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 25 Аргир Илиев 334675 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 26 Владо Димовски 262662 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 27 Fitim Ipcja 611159 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 28 Илија Стоески 347409 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 29 Александар Нечаковски 282348 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 30 Злате Златаноски 324493 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 31 Liridon Ibraimi 367340 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 32 Петар Ристов 432985 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 33 Душан Кемера 646344 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 34 Гоце Јовановски 651593 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 35 Оле Несторовска 392836 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 36 Ванчо Јовановски 400266 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 37 Маја Спасова 461074 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 38 Димитар Галачев 649475 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 39 Билјана Стеваноска 347120 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 40 Агрон Мемети 420665 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 41 Тони Василев 338446 ваучер за Викенд за двајца во Хотел Макпетрол Струга
 42 Shuajb Zekiri 496357 Лап топ DELL
Зачленете се на нашиот NEWSLETTER и добивајте известувања за сите нови акции и производи:

©2014 МАКПЕТРОЛ АД. Сите права задржани.