НАГРАДНА ИГРА
Наградата односно ВАУЧЕРОТ може да се искористи на било која Бензинска станица на Макпетрол АД, освен ваучерите за гуми кои може да се искористат единствено во салонот Хонда на ул. Илинденска бб, Скопје. Наградата треба да се подигне најдоцна во рок од 60 дена од датумот на објавување, во дирекцијата на Макпетрол АД, ул. Св. Кирил и Методиј, бр.4, 1000 Скопје, секој работен ден од 08.00 до 16.00 часот.
Наградата односно ВАУЧЕРОТ може да се подигне исклучиво со приложување на документ за лична идентификација (лична карта или валидна патна исправа).
Извлечени добитници од третото редовно коло, објавени на 06.06.2018 година
Р.БДобитникБр.КартичкаНаграда
 1 Стојчо Саганов 397281 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 2 Роберт Трајковски 410204 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 3 Бранислав Бошковиќ 473584 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 4 Горан Симоски 310936 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 5 Selam Muca 435154 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 6 Златко Серафимов 497154 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 7 Зијадин Сулејмани 354585 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 8 Ibrahim Miftari 380707 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 9 Зекирија Мухареми 428347 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 10 Божидар Поповски 276892 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 11 Стојан Гуроски 288074 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 12 Мартин Дојчиновски 390660 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 13 Васко Јанчев 322165 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 14 Арбен Исмаилоски 380405 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 15 Марјан Ѓорѓијоски 460810 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 16 Дејан Донев 410535 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 17 Митко Локоски 227209 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 18 Сашо Давидовски 268926 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 19 Васе Ѓорѓевски 271291 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 20 Цане Пашкоски 608707 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 21 Дејан Зиковски 485162 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 22 Дејан Стојановски 397286 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 23 Елвис Шерифовски 416092 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 24 Александар Ивановски 332803 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 25 Војо Чаловски 490964 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 26 Александар Тупески 416732 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 27 Македонка Илиевска 424722 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 28 Димко Пирганоски 335903 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 29 Владимир Здравески 276380 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 30 Горан Величковски 302216 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 31 Филип Радевски 390420 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 32 Ведат Салиу 621877 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 33 Ивица Костовски 393162 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 34 Сандре Костески 273540 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 35 Борис Анастасов 618142 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 36 Љупка Спасеска 417037 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 37 Станиша Черепналковски 349859 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 38 Боро Јованоски 345674 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 39 Орхан Фејзули 610275 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 40 Стевче Марковски 329897 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 41 Горазд Николоски 408533 ваучер за Викенд за двајца во Хотел Макпетрол Струга
 42 Иван Симеонов 314227 Лап топ DELL
Зачленете се на нашиот NEWSLETTER и добивајте известувања за сите нови акции и производи:

©2014 МАКПЕТРОЛ АД. Сите права задржани.