НАГРАДНА ИГРА
Наградата односно ВАУЧЕРОТ може да се искористи на било која Бензинска станица на Макпетрол АД, освен ваучерите за гуми кои може да се искористат единствено во салонот Хонда на ул. Илинденска бб, Скопје. Наградата треба да се подигне најдоцна во рок од 60 дена од датумот на објавување, во дирекцијата на Макпетрол АД, ул. Св. Кирил и Методиј, бр.4, 1000 Скопје, секој работен ден од 08.00 до 16.00 часот.
Наградата односно ВАУЧЕРОТ може да се подигне исклучиво со приложување на документ за лична идентификација (лична карта или валидна патна исправа).
Извлечени добитници од второто редовно коло, објавени на 09.05.2018 година
Р.БДобитникБр.КартичкаНаграда
 1  Тони Стојчески  294784 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 2  Ласте Конев  385183 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 3  Abdulmexhit Fejszuli  237350 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 4  Насер Далипоски  613673 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 5  Марјан Николов  270743 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 6  Биљана Доневска-Гечева  330767 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 7  Марјан Ристески  318533 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 8  Бранко Митев  239381 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 9  Боби Стефановски  268931 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 10  Виктор Каров  499248 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 11  Кирил Глигоровски  430971 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 12  Агрон Азизи  433634 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 13  Тихомир Димов  223987 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 14  Јениз Кадриов  320759 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 15  Боби Здравевски  416625 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 16  Златко Силјановски  217562 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 17  Кристина Кузмановска  425866 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 18  Милован Мишевски  395084 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 19  Коте Петровски  433181 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 20  Муамет Реџепи  267226 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 21  Васко Стевановски  297873 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 22  Асан Елмазов  256432 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 23  Mujdin Mexhiti  384815 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 24  Тони Ефремов  244687 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 25  Денис Зафировски  327798 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 26  Кирил Стамески  349238 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 27  Горан Митрески  604073 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 28  Иванчо Трајанов  230521 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 29  Стевче Тасевски  216079 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 30  Александар Божиноски  240702 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 31  Славче Недев  473067 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 32  Анте Илијески  286893 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 33  Венко Костоски  202923 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 34  Момчула Трајаноски  460942 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 35  Миле Митовски  410780 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 36  Садик Даутовски  368660 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 37  Розита Манчева  490073 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 38  Тања Дамјановска  469427 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 39  Горан Коцевски  344343 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 40  Деан Утевски  452202 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 41  Душан Велевски  411592 ваучер за Викенд за двајца во Хотел Макпетрол Струга
 42  Трајко Лефко  449495 Лап топ DELL
 
Извлечени добитници од првото мастер коло, објавени на 09.05.2018 година
Р.БДобитникБр.КартичкаНаграда
 1 Сашо Ивановски 445869 Скутер Honda NSC110
Зачленете се на нашиот NEWSLETTER и добивајте известувања за сите нови акции и производи:

©2014 МАКПЕТРОЛ АД. Сите права задржани.