НАГРАДНА ИГРА
НАГРАДНА ИГРА НА МАКПЕТРОЛ

НОВА НАГРАДНА ИГРА

ВЕРНА – Секогаш повеќе за тебе!

 

Голема наградна игра од 01.03.2023 до 10.12.2023

ВЕРНА, најголемата програма за лојалност, и оваа година продолжува да Ве наградува.

Со најмалку 10 поени впишани на Вашата Верна картичка, станувате дел од големата наградна игра на Макпетрол и потенцијален добитник на лаптоп DELL, викенд за двајца во хотел Макпетрол во Струга, ваучер за гуми, ваучер за Лубекс моторни масла, ваучер за Кристал Кар средство за ветробрански стакла и Верна наградни поени. Главни награди: Чамец Manta Ray + мотор Honda 20 KS + приколка, мотоцикл Honda C125A Super Cub и модерната Honda Jazz Crosstar Hybrid.

КОЛКУ ПОВЕЌЕ ПОЛНИШ, ТОЛКУ ПОВЕЌЕ ДОБИВАШ!

За да ги прочитате целосните правила за наградната игра кликнете тука.


 

 

laptop1.png vikend.png poeni.png crystal.png lubex.png gumi.png
Зачленете се на нашиот NEWSLETTER и добивајте известувања за сите нови акции и производи:

©2014 МАКПЕТРОЛ АД. Сите права задржани.