НАГРАДНА ИГРА
Наградата односно ВАУЧЕРОТ може да се искористи на било која Бензинска станица на Макпетрол АД, освен ваучерите за гуми кои може да се искористат единствено во салонот Хонда на ул. Илинденска бб, Скопје. Наградата треба да се подигне најдоцна во рок од 60 дена од датумот на објавување, во дирекцијата на Макпетрол АД, ул. Св. Кирил и Методиј, бр.4, 1000 Скопје, секој работен ден од 08.00 до 16.00 часот.
Наградата односно ВАУЧЕРОТ може да се подигне исклучиво со приложување на документ за лична идентификација (лична карта или валидна патна исправа).
 
Извлечени добитници од деветтото редовно коло, објавени на 15.12.2021 година
Р.БДобитникБр.КартичкаНаграда
 1 Петар Зојчевски  574841 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 2 Добре Пешовски  582122 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 3 Јасмина Митревски  257996 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 4 Орце Стојчевски  209488 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 5 Васил Василев  472323 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 6 Благој Стојчевски  616194 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 7 Bleron Cikri  610030 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 8 Виктор Гаревски  833507 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 9 Димитар Давидовиќ  210323 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 10 Љубомир Костовски  660341 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 11 Александар Милосиев  570185 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 12 Васко Кузманов  326762 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 13 Звонко Јованов  281293 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 14 Ласте Трајчевски  813483 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 15 Владо Андонов  387452 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 16 Дарко Стојковски  280588 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 17 Атанас Смиљанов  450989 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 18 Сокол Селмани  829685 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 19 Златко Мишковски  470421 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 20 Еркин Исраимов  393583 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 21 Анѓелко Ѓоревски  595041 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 22 Горан Михајловски  326999 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 23 Горан Петровски  402112 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 24 Дејан Пецовски  496379 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 25 Дејан Маџовски  823763 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 26 Лазар Лазаровски  602475 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 27 Стојанче Мијалковски  336225 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 28 Коста Ѓоргев  665588 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 29 Sheismail Munishi  437383 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 30 Александар Кипријановски  813418 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 31 Кирче Митрески  252397 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 32 Ѓорги Витановски  671222 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 33 Стојанчо Јаневски  304761 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 34 Игор Цоневски  242578 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 35 Хамзи Идризи  249985 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 36 Стефан Петровски  646573 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 37 Мендо Стојановски  300294 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 38 Ребека Ј. Ристевска  672323 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 39 Гоце Ојлески  836487 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 40 Александар Стевковски  462959 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 41 Горан Кољевиќ  334818 ваучер за Викенд за двајца во Хотелите на Макпетрол
 42 Јане Ќосески  630054 ваучер за Викенд за двајца во Хотелите на Макпетрол
 43 Жарко Стојановски  445728 Лап топ DELL
 44 Живко Митев  551473 Лап топ DELL
 
Извлечен добитник од финалното мастер коло, објавен на 15.12.2021 година
Р.БДобитникБр.КартичкаНаграда
 1 Игор Славкоски  563038 Автомобил Honda Jazz 1.5 Hybrid Elegance
Зачленете се на нашиот NEWSLETTER и добивајте известувања за сите нови акции и производи:

©2014 МАКПЕТРОЛ АД. Сите права задржани.