НАГРАДНА ИГРА
Наградата односно ВАУЧЕРОТ може да се искористи на било која Бензинска станица на Макпетрол АД, освен ваучерите за гуми кои може да се искористат единствено во салонот Хонда на ул. Илинденска бб, Скопје. Наградата треба да се подигне најдоцна во рок од 60 дена од датумот на објавување, во дирекцијата на Макпетрол АД, ул. Св. Кирил и Методиј, бр.4, 1000 Скопје, секој работен ден од 08.00 до 16.00 часот.
Наградата односно ВАУЧЕРОТ може да се подигне исклучиво со приложување на документ за лична идентификација (лична карта или валидна патна исправа).
 
Извлечени добитници од осмото редовно коло, објавени на 10.11.2021 година
Р.БДобитникБр.КартичкаНаграда
 1 Зоран Алексов 221450 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 2 Ирина Стојановска  459499 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 3 Злате Павловски  816671 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 4 Муарем Муртезан  348271 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 5 Александра Салапура  821999 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 6 Љупчо Аврамовски  219749 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 7 Дарко Стевков  327433 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 8 Раим Рустемов  563399 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 9 Кирил Петрушевски  670619 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 10 Џафер Џаферов  315386 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 11 Наташа Апостолоска  600639 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 12 Бобан Пешевски  210505 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 13 Зоран Јачевски  429824 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 14 Мустафа Мустафа  687102 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 15 Селаедин Дехар  483230 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 16 Војо Стојковски  483622 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 17 Номче Балев  398852 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 18 Гоце Кузманоски  280730 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 19 Aбдија Салиу  244860 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 20 Јован Митевски  290985 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 21 Никица Петрушевски  697228 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 22 Драган Томовски  455704 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 23 Keramedin Osmani  287933 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 24 Игор Палиров  595415 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 25 Александар Ончевски  401885 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 26 Душко Драганоски  271245 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 27 Емир Јаховиќ  575721 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 28 Љупчо Трајковски  551351 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 29 Сашо Ристовски  473988 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 30 Altun Iljazi  380945 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 31 Благоја Петровски  656737 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 32 Дени Цветанов  214737 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 33 Григориј Панзов  287953 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 34 Александар Трајчевски  560457 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 35 Емилија Бојовска  627743 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 36 Сања Стаменковска  683117 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 37 Душко Ѓоргоски  303950 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 38 Тамара Вучкова  560573 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 39 Александар Јовановски  327084 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 40 Назим Ибрахим  556704 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 41 Решат Мустафоски  690136 ваучер за Викенд за двајца во Хотелите на Макпетрол
 42 Петар Начески  584557 ваучер за Викенд за двајца во Хотелите на Макпетрол
 43 Ерѓан Мамудоски  272329 Лап топ DELL
 44 Стојан Ќиров  608324 Лап топ DELL
Зачленете се на нашиот NEWSLETTER и добивајте известувања за сите нови акции и производи:

©2014 МАКПЕТРОЛ АД. Сите права задржани.