НАГРАДНА ИГРА
Наградата односно ВАУЧЕРОТ може да се искористи на било која Бензинска станица на Макпетрол АД, освен ваучерите за гуми кои може да се искористат единствено во салонот Хонда на ул. Илинденска бб, Скопје. Наградата треба да се подигне најдоцна во рок од 60 дена од датумот на објавување, во дирекцијата на Макпетрол АД, ул. Св. Кирил и Методиј, бр.4, 1000 Скопје, секој работен ден од 08.00 до 16.00 часот.
Наградата односно ВАУЧЕРОТ може да се подигне исклучиво со приложување на документ за лична идентификација (лична карта или валидна патна исправа).
 
Извлечени добитници од седмото редовно коло, објавени на 07.10.2020 година
Р.БДобитникБр.КартичкаНаграда
 1 Ризман Џемовски  645674 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 2 Владимир Стојановски  329200 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 3 Перица Димовски  247641 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 4 Arberita Tairi  610468 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 5 Панче Минциковски  216775 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 6 Зоран Блажевски  430109 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 7 Боге Јовески  396232 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 8 Тони Георгиевски  825188 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 9 Слободан Илиев  345201 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 10 Мартин Лазаревски  673944 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 11 Коце Премчески  284484 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 12 Elmedin Munishi  379766 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 13 Arafat Sabani  379336 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 14 Лазар Јованов  836530 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 15 Вуке Гавриловски  202353 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 16 Игор Трајковски  811703 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 17 Мирче Спасески  402087 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 18 Фадил Салкоски  436841 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 19 Симе Станчески  622727 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 20 Горан Стефчески  309060 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 21 Кристијан Петровски  635296 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 22 Драганчо Божинов  833529 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 23 Стефан Стојчев  257067 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 24 Константин Кузмановски  622784 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 25 Зоран Стојчиќ  498424 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 26 Мартин Стојановски  647001 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 27 Наташа Манова  660478 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 28 Петар Петрушев  216855 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 29 Пеце Ристевски  456386 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 30 Naser Ramadani  436371 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 31 Љупчо Јованоски  322334 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 32 Градимир Чаневски  486501 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 33 Никола Симонов  394324 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 34 Кире Доновски  813245 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 35 Leunora Vejseli  384264 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 36 Александар Шиколе  597942 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 37 Зоран Пенов  298415 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 38 Драге Георгиевски  812713 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 39 Адмир Брава  206524 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 40 Валери Јованчев  279765 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 41 Зоран Богдановски  674992 ваучер за Викенд за двајца во Хотелите на Макпетрол
 42 Горан Боризов  398238 Лап топ DELL
 
Извлечен добитник од третото мастер коло, објавен на 07.10.2020 година
Р.БДобитникБр.КартичкаНаграда
 1 Ариф Бекировски 399310 Скутер Honda PCX125
Зачленете се на нашиот NEWSLETTER и добивајте известувања за сите нови акции и производи:

©2014 МАКПЕТРОЛ АД. Сите права задржани.