НАГРАДНА ИГРА
Наградата односно ВАУЧЕРОТ може да се искористи на било која Бензинска станица на Макпетрол АД, освен ваучерите за гуми кои може да се искористат единствено во салонот Хонда на ул. Илинденска бб, Скопје. Наградата треба да се подигне најдоцна во рок од 60 дена од датумот на објавување, во дирекцијата на Макпетрол АД, ул. Св. Кирил и Методиј, бр.4, 1000 Скопје, секој работен ден од 08.00 до 16.00 часот.
Наградата односно ВАУЧЕРОТ може да се подигне исклучиво со приложување на документ за лична идентификација (лична карта или валидна патна исправа).
 
Извлечени добитници од шестото редовно коло, објавени на 15.9.2021 година
Р.БДобитникБр.КартичкаНаграда
 1 Драгана Клопчевска Гелева  554605 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 2 Bajram Klobucishta  368767 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 3 Никола Стојков  284787 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 4 Рубин Мирчески  471630 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 5 Дарко Јакимовски  598721 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 6 Рами Велиу  267331 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 7 Билјана Панчевска  294558 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 8 Шемси Урем  213598 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 9 Петре Баулоски  281215 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 10 Марјан Павлоски  477468 ваучер за Crystal Car во вредност од 300 денари
 11 Влатко Атанасовски  590830 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 12 Ивица Граороски  295049 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 13 Игор Китановиќ  442888 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 14 Hajriz Muslji  567386 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 15 Благоја Мургоски  324547 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 16 Звонко Андонов  423563 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 17 Борчо Ангелов  296083 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 18 Тоше Јованов  407322 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 19 Даниел Цветановски  589060 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 20 Љупчо Соколовски  658465 поени на ВЕРНА картичка во вредност од 1000 денари
 21 Мирјана М. Арсовска  587166 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 22 Вид Кнежевич  686388 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 23 Gezim Asani  338111 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 24 Бранко Бошнаков  829081 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 25 Јорданчо Стефанов  666876 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 26 Мери Милеска  453167 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 27 Роберт Таневски  446012 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 28 Благојче Пишмановски  593028 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 29 Стојче Георгиевски  408856 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 30 Станиша Костиќ  493402 ваучер за Лубекс во вредност од 1.500 денари
 31 Игор Дукоски  498431 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 32 Андреа Андреевски  558713 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 33 Владимир Толески  560680 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 34 Симона Тасевска  834630 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 35 Семир Сулејмани  490657 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 36 Оливер Стојановски  334687 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 37 Ристо Илијев  480292 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 38 Кирил Топчиоски  608841 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 39 Веска Петковска  585805 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 40 Ванчо Наков  695449 ваучер за гуми во вредност од 2500 денари
 41 Фадиљ Садиков  391813 ваучер за Викенд за двајца во Хотелите на Макпетрол
 42 Doko Drita  287174 ваучер за Викенд за двајца во Хотелите на Макпетрол
 43 Serfedin Gani  263784 Лап топ DELL
 44 Владимир Јованоски  303907 Лап топ DELL
Зачленете се на нашиот NEWSLETTER и добивајте известувања за сите нови акции и производи:

©2014 МАКПЕТРОЛ АД. Сите права задржани.